Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización, de análisis y publicitarias, propias y de terceros, para anónimamente facilitarle la navegación, analizar estadísticas del uso de la web y personalizar la publicidad. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Obtener más información. close

Conèixer bé la tradició d’un ofici i comptar amb el recolzament que avui ofereixen les noves tecnologies constitueix un magnífic punt de partida per poder oferir disseny, qualitat i funcionalitat al client. Des d’aquest convenciment hi treballem a Toni Monés, un taller de joieria amb una llarga trajectòria professional iniciada tres generacions enrere.

Els anys passen, però la nostra motivació roman intacta. Més encara, creix. I ho fa al costat dels nostres clients. Ens agrada fer realitat aquella joia exclusiva que tant el pot il·lusionar i cuidar-la al llarg dels anys a fi que sempre llueixi amb el seu màxim esplendor. També, si és el cas, reparar o actualitzar aquella peça que tant s’estima i que ja no llueix com ho feia.

En aquesta web els presentem una mostra de les nostres joies, algunes d’elles realitzades en exclusiva amb motiu d’alguna ocasió entranyable. D’altres formen part de les nostres pròpies col·leccions. També hi trobareu una selecció de peces de primeres marques que hem escollit per la seva qualitat i tendència. En definitiva, una acurada expressió de bon gust tant en alta joieria com en joieria d’argent i rellotgeria.

 

 


Recentment vist

No hi ha productes